Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Satakunta

Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Kanta-Häme Sää Kanta-Häme Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Pirkanmaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pori PoriPori Rauma RaumaRauma Kankaanpää-Niinisalo Kankaanpää-NiinisaloKankaanpää-Niinisalo Kokemäki Tulkkila Kokemäki TulkkilaKokemäki Tulkkila © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Kankaanpää-Niinisalo, 24.01.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla meitä odottaa pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kokemäki Tulkkila, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä säätä. Illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 3 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivä on verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Ilta tuo meille laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rauma Kylmäpihlaja, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 2 astetta. yöllä raikastava, suunnasta etelä puhaltava tuuli on keskimäärin Kovaa, puuskittaisesti Hirmumyrskyn kaltaista.