Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Satakunta

Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Kanta-Häme Sää Kanta-Häme Sää Österbotten Sää Eigentliches Finnland Sää Pirkanmaa Sää Südösterbotten
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Pori PoriPori Rauma RaumaRauma Kankaanpää-Niinisalo Kankaanpää-NiinisaloKankaanpää-Niinisalo Kokemäki Tulkkila Kokemäki TulkkilaKokemäki Tulkkila © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Kankaanpää-Niinisalo, 12.12.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kokemäki Tulkkila, 12.12.2018

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Pori airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rauma Kylmäpihlaja, 12.12.2018

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -3 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.