Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südösterbotten

Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Mittelfinnland Sää Satakunta Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Seinäjoki SeinäjokiSeinäjoki Kauhava KauhavaKauhava Ähtäri-Myllymäki Ähtäri-MyllymäkiÄhtäri-Myllymäki Alajärvi Möksy Alajärvi MöksyAlajärvi Möksy Kauhajoki Kuja-Kokko Kauhajoki Kuja-KokkoKauhajoki Kuja-Kokko © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sade

Sade Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Sää paikkakunnalla Ähtäri-Myllymäki, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Yöllä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Alajärvi Möksy, 18.09.2019


Sää paikkakunnalla Kauhajoki Kuja-Kokko, 18.09.2019

Aamun pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kauhava, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Illalla sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Seinajoki-Ilmajok, 18.09.2019

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.