Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südösterbotten

Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Mittelfinnland Sää Satakunta Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Seinäjoki SeinäjokiSeinäjoki Kauhava KauhavaKauhava Ähtäri-Myllymäki Ähtäri-MyllymäkiÄhtäri-Myllymäki Alajärvi Möksy Alajärvi MöksyAlajärvi Möksy Kauhajoki Kuja-Kokko Kauhajoki Kuja-KokkoKauhajoki Kuja-Kokko © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Virtaus

Virtaus Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Ähtäri-Myllymäki, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Torstaina vastaisena yönä hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Alajärvi Möksy, 24.01.2018


Sää paikkakunnalla Kauhajoki Kuja-Kokko, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 1 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kauhava, 24.01.2018

Keskiviikkona on koko päivän verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -9 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä 0 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Seinajoki-Ilmajok, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä 0 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.