Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südösterbotten

Sää Nordösterbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Österbotten Sää Mittelfinnland Sää Satakunta Sää Mittelösterbotten Sää Pirkanmaa
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Seinäjoki SeinäjokiSeinäjoki Kauhava KauhavaKauhava Ähtäri-Myllymäki Ähtäri-MyllymäkiÄhtäri-Myllymäki Alajärvi Möksy Alajärvi MöksyAlajärvi Möksy Kauhajoki Kuja-Kokko Kauhajoki Kuja-KokkoKauhajoki Kuja-Kokko © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Virtaus

Virtaus Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Ähtäri-Myllymäki, 20.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivän tunneista lähtien on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Alajärvi Möksy, 20.11.2017


Sää paikkakunnalla Kauhajoki Kuja-Kokko, 20.11.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen lumisateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kauhava, 20.11.2017

Maanantaina on odotettavissa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Seinajoki-Ilmajok, 20.11.2017

Maanantaina meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.