Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südsavo

Sää Nordsavo Sää Päijät-Häme Sää Päijät-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Aasia Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Nordsavo Sää Kymenlaakso
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juva JuvaJuva Mikkeli MikkeliMikkeli Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Savonlinna SavonlinnaSavonlinna Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 24.01.2018

Keskiviikkona meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -5 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Juva Partaala, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -5 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 24.01.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla Punkaharju Laukansaari, 24.01.2018


Sää paikkakunnalla Puumala Kk, 24.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -6 astetta. Heikkoa, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rantasalmi Rukkasluoto, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Myöhään illalla hallitsee pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -6 astetta. Suunnasta kaakko Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Savonlinna airport, 24.01.2018

Keskiviikkona meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -14 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -6 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.