Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südsavo

Sää Nordsavo Sää Päijät-Häme Sää Päijät-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Aasia Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Nordsavo Sää Kymenlaakso
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juva JuvaJuva Mikkeli MikkeliMikkeli Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Savonlinna SavonlinnaSavonlinna Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Juva Partaala, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Punkaharju Laukansaari, 23.04.2019


Sää paikkakunnalla Puumala Kk, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 6 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta länsi, joka vähenee myöhään illalla ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Rantasalmi Rukkasluoto, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Savonlinna airport, 23.04.2019

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.