Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südsavo

Sää Nordsavo Sää Päijät-Häme Sää Päijät-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Aasia Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Nordsavo Sää Kymenlaakso
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juva JuvaJuva Mikkeli MikkeliMikkeli Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Savonlinna SavonlinnaSavonlinna Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 20.09.2017

Aikaisin aamulla on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Juva Partaala, 20.09.2017

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Yöllä on puolestaan etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 20.09.2017

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä tuo mukanaan etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punkaharju Laukansaari, 20.09.2017


Sää paikkakunnalla Puumala Kk, 20.09.2017

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rantasalmi Rukkasluoto, 20.09.2017

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Illalla meitä odottaa suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on yöllä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Savonlinna airport, 20.09.2017

Keskiviikkona meille tulee etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.