Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südsavo

Sää Nordsavo Sää Päijät-Häme Sää Päijät-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Aasia Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Nordsavo Sää Kymenlaakso
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juva JuvaJuva Mikkeli MikkeliMikkeli Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Savonlinna SavonlinnaSavonlinna Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Sade

Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 22.06.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä. Ilta tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Juva Partaala, 22.06.2018

Perjantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 22.06.2018

Perjantaina on päivällä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Punkaharju Laukansaari, 22.06.2018


Sää paikkakunnalla Puumala Kk, 22.06.2018

Perjantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rantasalmi Rukkasluoto, 22.06.2018

Perjantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 12 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta aluksi suunnasta kaakko, aamupäivällä suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Savonlinna airport, 22.06.2018

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.