Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südsavo

Sää Nordsavo Sää Päijät-Häme Sää Päijät-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Aasia Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Nordsavo Sää Kymenlaakso
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juva JuvaJuva Mikkeli MikkeliMikkeli Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Savonlinna SavonlinnaSavonlinna Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Lentosää

Lentosää Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Juva Partaala, 18.09.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Iltapäivällä on osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 18.09.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Iltapäivällä on enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Punkaharju Laukansaari, 18.09.2019


Sää paikkakunnalla Puumala Kk, 18.09.2019

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rantasalmi Rukkasluoto, 18.09.2019

Aikaisin aamulla on melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Savonlinna airport, 18.09.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin verrattain selkeäksi, osin myös melkein selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.