Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südsavo

Sää Nordsavo Sää Päijät-Häme Sää Päijät-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Aasia Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Nordsavo Sää Kymenlaakso
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juva JuvaJuva Mikkeli MikkeliMikkeli Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Savonlinna SavonlinnaSavonlinna Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Aurinko

Aurinko Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 20.06.2019

Aamun poikkeuksetta melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Iltapäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Juva Partaala, 20.06.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 20.06.2019

Torstaina on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla hallitsee selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Punkaharju Laukansaari, 20.06.2019


Sää paikkakunnalla Puumala Kk, 20.06.2019

Torstaina aamupäivällä on vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten sadekuurojen kera. Iltapäivä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Rantasalmi Rukkasluoto, 20.06.2019

Torstaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Ilta on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Savonlinna airport, 20.06.2019

Torstaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.