Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Südsavo

Sää Nordsavo Sää Päijät-Häme Sää Päijät-Häme Sää Südkarelien Sää Päijät-Häme Sää Aasia Sää Mittelfinnland Sää Nordkarelien Sää Nordsavo Sää Kymenlaakso
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Juva JuvaJuva Mikkeli MikkeliMikkeli Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Savonlinna SavonlinnaSavonlinna Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Joroinen-Varkaus airport, 20.11.2017

Maanantaina on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Juva Partaala, 20.11.2017

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Mikkeli airport, 20.11.2017

Maanantaina voimme odottaa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punkaharju Laukansaari, 20.11.2017


Sää paikkakunnalla Puumala Kk, 20.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rantasalmi Rukkasluoto, 20.11.2017

Aamun verrattain pilvisen, mutta suurimmaksi osin kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Savonlinna airport, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 1 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.