Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusimaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Kymenlaakso Sää Kymenlaakso Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Kymenlaakso Sää Viro Sää Viro Sää Viro Sää Kymenlaakso Sää Kanta-Häme Sää Päijät-Häme Sää Eigentliches Finnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Helsinki HelsinkiHelsinki Hyvinkää HyvinkääHyvinkää Porvoo Harabacka Porvoo HarabackaPorvoo Harabacka Hanko Tulliniemi Hanko TulliniemiHanko Tulliniemi Lohja Porla Lohja PorlaLohja Porla © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Hanko Tulliniemi, 20.11.2017

Maanantaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja säätä. Myöhään illalla on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Malmi airport, 20.11.2017

Maanantaina on pitkään kevyesti vaihtelevaa yksittäisten sadekuurojen kera. Iltapäivällä on vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sade- tai lumikuuroja. Yöllä on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hyvinkää Mutila, 20.11.2017


Sää paikkakunnalla Lohja Porla, 20.11.2017


Sää paikkakunnalla Porvoo Harabacka, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on vaihtelevaa yksittäisten sade- tai lumikuurojen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Keskipäivä tuo meille vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sade- tai lumikuuroja. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.