Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusimaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Kymenlaakso Sää Kymenlaakso Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Kymenlaakso Sää Viro Sää Viro Sää Viro Sää Kymenlaakso Sää Kanta-Häme Sää Päijät-Häme Sää Eigentliches Finnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Helsinki HelsinkiHelsinki Hyvinkää HyvinkääHyvinkää Porvoo Harabacka Porvoo HarabackaPorvoo Harabacka Hanko Tulliniemi Hanko TulliniemiHanko Tulliniemi Lohja Porla Lohja PorlaLohja Porla © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet

Pilvet Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Hanko Tulliniemi, 12.12.2018

Keskiviikkona meille tulee verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Lämpötila on koko päivän jäätymisasteessa. Yöllä -2 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Malmi airport, 12.12.2018

Keskiviikkona on pitkään verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Illalla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Hyvinkää Mutila, 12.12.2018


Sää paikkakunnalla Lohja Porla, 12.12.2018


Sää paikkakunnalla Porvoo Harabacka, 12.12.2018

Keskiviikkona on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Aamun lämpötila on noin -2 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.