Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusimaa

Sää Eigentliches Finnland Sää Kymenlaakso Sää Kymenlaakso Sää Eigentliches Finnland Sää Eigentliches Finnland Sää Kymenlaakso Sää Viro Sää Viro Sää Viro Sää Kymenlaakso Sää Kanta-Häme Sää Päijät-Häme Sää Eigentliches Finnland
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Helsinki HelsinkiHelsinki Hyvinkää HyvinkääHyvinkää Porvoo Harabacka Porvoo HarabackaPorvoo Harabacka Hanko Tulliniemi Hanko TulliniemiHanko Tulliniemi Lohja Porla Lohja PorlaLohja Porla © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Helsinki Aikavyöhyke: Europe/Helsinki

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Hanko Tulliniemi, 20.09.2017

Keskiviikkona on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Helsinki/Helsingfors-Malmi airport, 20.09.2017

Keskiviikkona on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Hyvinkää Mutila, 20.09.2017


Sää paikkakunnalla Lohja Porla, 20.09.2017


Sää paikkakunnalla Porvoo Harabacka, 20.09.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.