Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Afrikka

Sää Eurooppa Sää Mosambik Sää Eurooppa Sää Kongo-Kinshasa Sää Eurooppa Sää Namibia Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Guinea-Bissau Sää Päiväntasaajan Guinea Sää Swazimaa Sää Burundi Sää Eurooppa Sää Djibouti Sää Ruanda Sää Malawi Sää Lesotho Sää Sierra Leone Sää Eurooppa Sää Togo Sää Sambia Sää Gabon Sää Burkina Faso Sää Etiopia Sää Malawi Sää Niger Sää Angola Sää Liberia Sää Zimbabwe Sää Somalia Sää Libya Sää Chad Sää Marokko Sää Mali Sää Mosambik Sää Benin Sää Algeria Sää Kongo-Brazzaville Sää Botswana Sää Aasia Sää Sudan Sää Etelä-Afrikka Sää Kenia Sää Kamerun Sää Tunisia Sää Kongo-Kinshasa Sää Madagaskar Sää Mauritania Sää Uganda Sää Namibia Sää Ghana Sää Keski-Afrikan tasavalta Sää Westsahara Sää Senegal Sää Guinea Sää Nigeria Sää Egypti Sää Norsunluurannikko Sää Eritrea Sää Tansania
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville

Lentosää

Lentosää Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Abidjan, 25.03.2019

Maanantaina on koko päivän puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Yöllä on luvassa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 25.03.2019

Aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Päivän toinen puolisko tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. iltapäivällä raikastava, suunnasta etelä puhaltava tuuli on keskimäärin Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Dakar/Yoff, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään erittäin aurinkoista. Iltapäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta länsi Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Khartoum, 25.03.2019

Maanantaina on koko päivän pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yöllä sää muuttuu vähäpilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 23 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Libreville, 25.03.2019

Aikaisin aamulla on kevyesti vaihtelevaa paikallisten kuurojen tai ukkosten kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ndjamena, 25.03.2019

Aikaisin aamulla on erittäin aurinkoista. Jo aamupäivällä sää on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Myöhäinen ilta tuo mukanaan melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivällä on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.