Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Afrikka

Sää Eurooppa Sää Mosambik Sää Eurooppa Sää Kongo-Kinshasa Sää Eurooppa Sää Namibia Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Guinea-Bissau Sää Päiväntasaajan Guinea Sää Swazimaa Sää Burundi Sää Eurooppa Sää Djibouti Sää Ruanda Sää Malawi Sää Lesotho Sää Sierra Leone Sää Eurooppa Sää Togo Sää Sambia Sää Gabon Sää Burkina Faso Sää Etiopia Sää Malawi Sää Niger Sää Angola Sää Liberia Sää Zimbabwe Sää Somalia Sää Libya Sää Chad Sää Marokko Sää Mali Sää Mosambik Sää Benin Sää Algeria Sää Kongo-Brazzaville Sää Botswana Sää Aasia Sää Sudan Sää Etelä-Afrikka Sää Kenia Sää Kamerun Sää Tunisia Sää Kongo-Kinshasa Sää Madagaskar Sää Mauritania Sää Uganda Sää Namibia Sää Ghana Sää Keski-Afrikan tasavalta Sää Westsahara Sää Senegal Sää Guinea Sää Nigeria Sää Egypti Sää Norsunluurannikko Sää Eritrea Sää Tansania
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Sää paikkakunnalla Abidjan, 13.11.2019

Aikaisin aamulla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivä tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 13.11.2019

Keskiviikkona on koko päivän puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Myöhäisen illan sää on kevyesti vaihtelevaa paikallisten kuurojen tai ukkosten kera. Yöllä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 13.11.2019

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Dakar/Yoff, 13.11.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee myöhään illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 13.11.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Khartoum, 13.11.2019

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä pysyvästi melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille pysyvästi melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Libreville, 13.11.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja sateista. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 13.11.2019

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä etupäässä verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu enintään hetkellisesti puolipilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Ndjamena, 13.11.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 13.11.2019

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 13.11.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 13.11.2019

Aamun etupäässä melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä . Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 13.11.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.