Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Afrikka

Sää Eurooppa Sää Mosambik Sää Eurooppa Sää Kongo-Kinshasa Sää Eurooppa Sää Namibia Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Guinea-Bissau Sää Päiväntasaajan Guinea Sää Swazimaa Sää Burundi Sää Eurooppa Sää Djibouti Sää Ruanda Sää Malawi Sää Lesotho Sää Sierra Leone Sää Eurooppa Sää Togo Sää Sambia Sää Gabon Sää Burkina Faso Sää Etiopia Sää Malawi Sää Niger Sää Angola Sää Liberia Sää Zimbabwe Sää Somalia Sää Libya Sää Chad Sää Marokko Sää Mali Sää Mosambik Sää Benin Sää Algeria Sää Kongo-Brazzaville Sää Botswana Sää Aasia Sää Sudan Sää Etelä-Afrikka Sää Kenia Sää Kamerun Sää Tunisia Sää Kongo-Kinshasa Sää Madagaskar Sää Mauritania Sää Uganda Sää Namibia Sää Ghana Sää Keski-Afrikan tasavalta Sää Westsahara Sää Senegal Sää Guinea Sää Nigeria Sää Egypti Sää Norsunluurannikko Sää Eritrea Sää Tansania
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Aurinko

Aurinko Afrikka

Sää paikkakunnalla Abidjan, 20.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Illalla on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 20.11.2017

Aamun vaihtelevan tai verrattain pilvisen, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivä tuo mukanaan enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 20.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta luode aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Dakar/Yoff, 20.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 20.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 17 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Khartoum, 20.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä pysyvästi melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä on selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 23 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Libreville, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja sateista. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Ilta tuo mukanaan enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Ndjamena, 20.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 20.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 20.11.2017

Maanantaina on odotettavissa enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee myöhään illalla ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 20.11.2017

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Jo aamupäivällä sää on puolipilvistä. Iltapäivä tuo mukanaan melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 11 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 20.11.2017

Maanantaina on pitkään pysyvästi melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.