Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Afrikka

Sää Eurooppa Sää Mosambik Sää Eurooppa Sää Kongo-Kinshasa Sää Eurooppa Sää Namibia Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Guinea-Bissau Sää Päiväntasaajan Guinea Sää Swazimaa Sää Burundi Sää Eurooppa Sää Djibouti Sää Ruanda Sää Malawi Sää Lesotho Sää Sierra Leone Sää Eurooppa Sää Togo Sää Sambia Sää Gabon Sää Burkina Faso Sää Etiopia Sää Malawi Sää Niger Sää Angola Sää Liberia Sää Zimbabwe Sää Somalia Sää Libya Sää Chad Sää Marokko Sää Mali Sää Mosambik Sää Benin Sää Algeria Sää Kongo-Brazzaville Sää Botswana Sää Aasia Sää Sudan Sää Etelä-Afrikka Sää Kenia Sää Kamerun Sää Tunisia Sää Kongo-Kinshasa Sää Madagaskar Sää Mauritania Sää Uganda Sää Namibia Sää Ghana Sää Keski-Afrikan tasavalta Sää Westsahara Sää Senegal Sää Guinea Sää Nigeria Sää Egypti Sää Norsunluurannikko Sää Eritrea Sää Tansania
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Sade

Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Abidjan, 20.09.2017

Keskiviikkona on koko päivän etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yöllä on puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 20.09.2017

Keskiviikkona meille tulee vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 20.09.2017

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Dakar/Yoff, 20.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 27 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 20.09.2017

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Khartoum, 20.09.2017

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä pysyvästi melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 30 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 31 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Libreville, 20.09.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 20.09.2017

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Ndjamena, 20.09.2017

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla sää muuttuu tähtikirkkaaksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 20.09.2017

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu selkeäksi sääksi. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 20.09.2017

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta kaakko aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 20.09.2017

Keskiviikkona on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 20.09.2017

Keskiviikkona on pitkään vähäpilvistä. Iltapäivällä sää muuttuu kevyesti vaihtelevaksi sääksi yksittäisten kuurojen tai ukkosen kera. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.