Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Afrikka

Sää Eurooppa Sää Mosambik Sää Eurooppa Sää Kongo-Kinshasa Sää Eurooppa Sää Namibia Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Guinea-Bissau Sää Päiväntasaajan Guinea Sää Swazimaa Sää Burundi Sää Eurooppa Sää Djibouti Sää Ruanda Sää Malawi Sää Lesotho Sää Sierra Leone Sää Eurooppa Sää Togo Sää Sambia Sää Gabon Sää Burkina Faso Sää Etiopia Sää Malawi Sää Niger Sää Angola Sää Liberia Sää Zimbabwe Sää Somalia Sää Libya Sää Chad Sää Marokko Sää Mali Sää Mosambik Sää Benin Sää Algeria Sää Kongo-Brazzaville Sää Botswana Sää Aasia Sää Sudan Sää Etelä-Afrikka Sää Kenia Sää Kamerun Sää Tunisia Sää Kongo-Kinshasa Sää Madagaskar Sää Mauritania Sää Uganda Sää Namibia Sää Ghana Sää Keski-Afrikan tasavalta Sää Westsahara Sää Senegal Sää Guinea Sää Nigeria Sää Egypti Sää Norsunluurannikko Sää Eritrea Sää Tansania
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville

Virtaus

Virtaus Afrikka

Pilvet

Pilvet Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Abidjan, 20.07.2019

Lauantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 20.07.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain laajalti sumuista säätä. Keskipäivä tuo meille enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 20.07.2019

Lauantaina on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta kaakko aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Dakar/Yoff, 20.07.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Khartoum, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 31 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 32 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Libreville, 20.07.2019

Aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Päivän toinen puolisko tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ndjamena, 20.07.2019

Lauantaina on päivällä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla on vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Yöllä on puolestaan melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta säätä. Myöhään illalla on osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 24 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.