Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Afrikka

Sää Eurooppa Sää Mosambik Sää Eurooppa Sää Kongo-Kinshasa Sää Eurooppa Sää Namibia Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Guinea-Bissau Sää Päiväntasaajan Guinea Sää Swazimaa Sää Burundi Sää Eurooppa Sää Djibouti Sää Ruanda Sää Malawi Sää Lesotho Sää Sierra Leone Sää Eurooppa Sää Togo Sää Sambia Sää Gabon Sää Burkina Faso Sää Etiopia Sää Malawi Sää Niger Sää Angola Sää Liberia Sää Zimbabwe Sää Somalia Sää Libya Sää Chad Sää Marokko Sää Mali Sää Mosambik Sää Benin Sää Algeria Sää Kongo-Brazzaville Sää Botswana Sää Aasia Sää Sudan Sää Etelä-Afrikka Sää Kenia Sää Kamerun Sää Tunisia Sää Kongo-Kinshasa Sää Madagaskar Sää Mauritania Sää Uganda Sää Namibia Sää Ghana Sää Keski-Afrikan tasavalta Sää Westsahara Sää Senegal Sää Guinea Sää Nigeria Sää Egypti Sää Norsunluurannikko Sää Eritrea Sää Tansania
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville

Lentosää

Lentosää Afrikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Afrikka

Sää paikkakunnalla Abidjan, 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivällä sää muuttuu osin verrattain selkeäksi, osin myös melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 27.05.2019

Aikaisin aamulla on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 27.05.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta etelä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Dakar/Yoff, 27.05.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Khartoum, 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä pysyvästi melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 33 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 41 astetta. Yöllä 33 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Libreville, 27.05.2019

Aamun verrattain pilvisen, sateisen sään kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yö tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä . Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 27.05.2019

Aikaisin aamulla on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Ndjamena, 27.05.2019

Maanantaina on suurimman osan päivästä suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla meitä odottaa kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 40 astetta. Yöllä 28 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 15 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 27.05.2019

Maanantaina on poikkeuksetta verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Tulevana yönä hallitsee verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli vahvistuu iltapäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 8.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.