Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Afrikka

Sää Eurooppa Sää Mosambik Sää Eurooppa Sää Kongo-Kinshasa Sää Eurooppa Sää Namibia Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Eurooppa Sää Guinea-Bissau Sää Päiväntasaajan Guinea Sää Swazimaa Sää Burundi Sää Eurooppa Sää Djibouti Sää Ruanda Sää Malawi Sää Lesotho Sää Sierra Leone Sää Eurooppa Sää Togo Sää Sambia Sää Gabon Sää Burkina Faso Sää Etiopia Sää Malawi Sää Niger Sää Angola Sää Liberia Sää Zimbabwe Sää Somalia Sää Libya Sää Chad Sää Marokko Sää Mali Sää Mosambik Sää Benin Sää Algeria Sää Kongo-Brazzaville Sää Botswana Sää Aasia Sää Sudan Sää Etelä-Afrikka Sää Kenia Sää Kamerun Sää Tunisia Sää Kongo-Kinshasa Sää Madagaskar Sää Mauritania Sää Uganda Sää Namibia Sää Ghana Sää Keski-Afrikan tasavalta Sää Westsahara Sää Senegal Sää Guinea Sää Nigeria Sää Egypti Sää Norsunluurannikko Sää Eritrea Sää Tansania
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Kairo KairoKairo Mombasa MombasaMombasa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville Aikavyöhyke: Africa/Brazzaville

Ilmanpaine

Ilmanpaine Afrikka

Lentosää

Lentosää Afrikka

Virtaus

Virtaus Afrikka

Sää paikkakunnalla Abidjan, 21.01.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen odotettavissa on ajoittain kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Keskipäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Antananarivo/Ivato Intl, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Keskipäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Cape Town Int. Airport, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 16 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Dakar/Yoff, 21.01.2019

Maanantaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kairo Cairo/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Yö tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Khartoum, 21.01.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä poikkeuksetta melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Yö tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Libreville, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen, sateisen sään kera jälkeen sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Yö tuo mukanaan poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Mombasa, 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Ndjamena, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rabat-Sale, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Yö tuo meille verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 9 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi. Tuuli vähenee yöllä, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla Tamanrasset/Aguenn, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 21.01.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Windhoek, 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä melkein selkeää. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.