Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 24.05.2019

Perjantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 24.05.2019

Perjantaina on päivällä poikkeuksetta melkein selkeää. Tuleva yö tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 24.05.2019

Perjantaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 24.05.2019

Perjantaina on suurimman osan päivästä poikkeuksetta melkein selkeää. Illalla meitä odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 24.05.2019

Perjantaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yö tuo meille vaihtelevasti pilvistä säätä ja yksittäisiä lumikuuroja säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 4 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 24.05.2019

Perjantaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 24.05.2019

Perjantaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 24.05.2019

Perjantaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Illalla sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Säntis, 24.05.2019

Aamupäivällä on aluksi vielä poikkeuksetta melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 24.05.2019

Perjantaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu laajalti pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 24.05.2019

Perjantaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Iltapäivällä hallitsee etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.