Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Lentosää

Lentosää Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 21.01.2019

Sunnuntaina meille tulee puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 21.01.2019

Aamupäivän pysyvästi melkein selkeän sään jälkeen on odotettavissa melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -9 astetta. Suunnasta luode Heikkoa tuulta.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä etupäässä verrattain selkeää. Aamupäivästä lähtien hallitsee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -9 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Yö on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -12 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä. Tuuli vähenee myöhään illalla, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan luode.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Päivän toinen puolisko tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -20 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Säntis, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen, mutta suurimmaksi osin kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä . Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -10 astetta. Yöllä -12 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee iltapäivällä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä säätä. Myöhään illalla on joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -10 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Yöllä on luvassa poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -13 astetta. Yöllä -15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.