Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Aurinko

Aurinko Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 23.01.2018

Aamupäivällä on aluksi vielä osittain melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 8 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Myöhään illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Suunnasta luode Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä lumisateen kera. Jo aamupäivällä on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -2 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on suurimmaksi osin melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Yö tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -7 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -5 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä lumisateen kera. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Yö tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -6 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on myöhään illalla enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla , 23.01.2018

Aamun vaihtelevan tai verrattain pilvisen, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on odotettavissa melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Säntis, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä lumisateen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Yö tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 23.01.2018

Tiistaina on koko päivän melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yöllä on luvassa joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä -5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 23.01.2018

Tiistaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Keskipäivällä sää muuttuu etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -8 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode.