Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Myöhään illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Yöllä on luvassa vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Yöllä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 18.08.2019

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Yöllä on luvassa vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 18.08.2019

Sunnuntaina on poikkeuksetta melkein selkeää. Tulevana yönä hallitsee pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 11 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yöllä on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää. Ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Suunnasta etelä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Säntis, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Myöhäisen illan sää on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten kuurojen tai ukonilmojen kera. Yöllä on vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 7 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas, tuuli on iltapäivällä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän erittäin aurinkoista. Myöhään illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Yöllä on luvassa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää. Illalla hallitsee puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta lounas.