Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 25.03.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo mukanaan puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 25.03.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä lumisateen kera. Ilta tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä lumikuuroja. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -7 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 25.03.2019

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Jo aamupäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -9 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -14 astetta. illalla suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli kääntyy suuntaan länsi, enenevässä määrin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä poikkeuksetta melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 4 astetta. Yöllä -8 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 25.03.2019

Maanantaina meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -12 astetta. Myöhään illalla Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 25.03.2019

Maanantaina on päivällä enimmäkseen melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla on puolestaan osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Säntis, 25.03.2019

Maanantaina on verrattain pilvistä lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -12 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta länsi, yöllä suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää. Iltapäivällä hallitsee puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla hallitsee vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia lumikuuroja. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -16 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode, tuuli kääntyy myöhään illalla suuntaan koillinen.