Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Sade

Sade Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää. Jo aamupäivällä on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 27.05.2018

Aamupäivällä on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 27.05.2018

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 27.05.2018

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä etupäässä verrattain selkeää. Illalla meitä odottaa melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä sää muuttuu kevyesti vaihtelevaksi sääksi yksittäisten kuurojen tai ukkosen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivällä on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Illalla on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 27.05.2018

Sunnuntaina on päivällä etupäässä verrattain selkeää. Illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla on puolestaan melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. yöllä raikastava, suunnasta etelä puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Säntis, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 27.05.2018

Sunnuntaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäisen illan sää on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten kuurojen tai ukonilmojen kera. Yöllä on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 27.05.2018

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Ilta on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 3 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista.