Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu kevyesti vaihtelevaksi sääksi yksittäisten sadekuurojen kera. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 27.09.2017

Tiistaina on puolipilvistä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 27.09.2017

Aamupäivän vähäpilvisen sään jälkeen loppupäivä tuo enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 27.09.2017

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu laajalti sumuiseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä . Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 27.09.2017

Tiistaina on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 27.09.2017

Tiistaina on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Säntis, 27.09.2017

Tiistaina aamupäivällä on vielä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä on kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä lumikuuroja. Yöllä on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta aluksi suunnasta länsi, myöhään illalla suunnasta etelä.