Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Alpit

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Bourg-Saint-Maurice, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Dobbiaco/Toblach, 21.11.2017

Maanantaina on poikkeuksetta verrattain selkeää tai melkein selkeää. Tulevana yönä hallitsee osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Feuerkogel, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä lumisateen kera. Iltapäivällä on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Yöllä on verrattain pilvistä säätä lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -5 astetta. yöllä raikastava, suunnasta luode puhaltava tuuli on keskimäärin Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Grimsel-Hospiz, 21.11.2017

Maanantaina on suurimman osan päivästä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla meitä odottaa osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Yöllä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -6 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -1 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Kredarica, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä selkeää. Illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -7 astetta. Yöllä -8 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Passo Rolle, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Rudolfshütte, 21.11.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen lumisateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -6 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 21.11.2017

Maanantaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -14 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Säntis, 21.11.2017

Aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Päivän toinen puolisko tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -5 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Zermatt, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään selkeää. Iltapäivä on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Yö tuo meille selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Zugspitze, 21.11.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen sää on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivä tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -16 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -10 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.