Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Amerikka

Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago SantiagoSantiago Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Anchorage AK/Intl, 24.01.2018

Keskiviikkona voimme odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -15 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -12 astetta. Yöllä -17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Bogota/Eldorado, 24.01.2018

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä osittain melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla La Paz/Alto, 24.01.2018

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Iltapäivällä on vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 24.01.2018

Keskiviikkona on koko päivän selkeää. Torstaina vastaisena yönä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 24.01.2018

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla meitä odottaa vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Myöhään illalla sää muuttuu ajoittain verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 24.01.2018

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen sää on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Yö tuo mukanaan pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -12 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -18 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 24.01.2018

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Washington DC, 24.01.2018

Keskiviikkona on koko päivän osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Torstaina vastaisena yönä sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä -1 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.