Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Amerikka

Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago SantiagoSantiago Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Anchorage AK/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Bogota/Eldorado, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten sadekuurojen kera. Myöhäinen ilta tuo mukanaan enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Paz/Alto, 18.08.2019

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 18.08.2019

Sunnuntaina on päivällä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Yöllä on puolestaan puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 14 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän osittain melkein selkeää. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivällä on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Illalla on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.08.2019

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Washington DC, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä on osittain aurinkoista säätä. Yöllä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.