Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Amerikka

Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago SantiagoSantiago Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Anchorage AK/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Bogota/Eldorado, 27.05.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Paz/Alto, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä -2 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on koko päivän melkein selkeää tai verrattain selkeää. Tiistaina vastaisena yönä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 27.05.2019

Maanantaina on päivällä pysyvästi melkein selkeää. Illalla on vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Myöhään illalla on puolestaan joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Washington DC, 27.05.2019

Maanantaina on päivällä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on verrattain selkeää säätä. Yöllä on puolestaan verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.