Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Amerikka

Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago SantiagoSantiago Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Anchorage AK/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla hallitsee melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Bogota/Eldorado, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Iltapäivä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Paz/Alto, 25.03.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta . Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -10 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -10 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Washington DC, 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.