Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Amerikka

Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago SantiagoSantiago Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Anchorage AK/Intl, 21.01.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivällä on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -14 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Bogota/Eldorado, 21.01.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Paz/Alto, 21.01.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevaa muutamien sadekuurojen kera. Ilta on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 4 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Yö tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -26 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -20 astetta. Yöllä -24 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Yöllä on luvassa vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Washington DC, 21.01.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -9 astetta. Suunnasta luode aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.