Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Amerikka

Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Pohjois-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago SantiagoSantiago Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Anchorage AK/Intl, 21.10.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisen sään yksittäisten sadekuurojen kera jälkeen sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo mukanaan melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Bogota/Eldorado, 21.10.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla La Paz/Alto, 21.10.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä erittäin aurinkoista. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 21.10.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 21.10.2019

Maanantaina on päivällä osittain melkein selkeää. Illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Myöhään illalla on puolestaan osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 21.10.2019

Maanantaina on koko päivän enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Myöhään illalla on osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Yöllä on luvassa melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 21.10.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.10.2019

Maanantaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yö tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Washington DC, 21.10.2019

Maanantaina on koko päivän enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yöllä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.