Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Myöhäisen illan sää on puolipilvistä, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Illalla hallitsee selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta koillinen, yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 21.11.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivä tuo meille vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja . Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 21.11.2017

Maanantaina meille tulee enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.11.2017

Maanantaina voimme odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.