Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 18.09.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli on keskipäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 18.09.2019

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä melkein selkeää. Illalla meitä odottaa verrattain pilvistä, sateista säätä. Myöhään illalla sää muuttuu osittain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 18.09.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 18.09.2019

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä erittäin aurinkoista. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 18.09.2019

Aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Päivän toinen puolisko tuo meille enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 2 astetta. keskipäivällä raikastava, suunnasta länsi puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 18.09.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.09.2019

Keskiviikkona on pitkään erittäin aurinkoista. Illalla sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 18.09.2019

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 19 astetta. Suunnasta etelä aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.