Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 28.05.2018

Maanantaina on pitkään pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen tihkusateen kera. Ilta tuo meille melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 28.05.2018

Maanantaina on melkein selkeää. Tiistaina vastaisena yönä hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 28.05.2018

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Jo aamupäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 28.05.2018

Maanantaina on suurimman osan päivästä melkein selkeää. Illalla meitä odottaa puolipilvistä säätä. Myöhään illalla sää muuttuu enimmäkseen selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 28.05.2018

Maanantaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 28.05.2018

Maanantaina aamupäivällä on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta on puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 28.05.2018

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 28.05.2018

Maanantaina on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 1 astetta. yöllä raikastava, suunnasta luode puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 28.05.2018

Maanantaina meille tulee pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 28.05.2018

Maanantaina on koko päivän etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla on melkein selkeää säätä. Yöllä on luvassa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 28.05.2018

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.