Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta lounas aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 14 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 25.03.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 25.03.2019

Maanantaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta länsi, myöhemmin suunnasta luode puhaltava tuuli on aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä, myöhään illalla enää Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 25.03.2019

Maanantaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 25.03.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Ilta tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä . Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.