Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 20.07.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 20.07.2019

Aamun osittain melkein selkeän sään jälkeen sää on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Yö tuo mukanaan vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 20.07.2019

Lauantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 5 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta luode Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 20.07.2019

Lauantaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 20.07.2019

Lauantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 21 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli vahvistuu keskipäivällä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.