Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 27.09.2017

Keskiviikkona on päivällä laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on puolestaan verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli lounas aluksi Kohtalaista, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 27.09.2017

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 27.09.2017

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 11 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 27.09.2017

Tiistaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 27.09.2017

Keskiviikkona on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 3 astetta. Aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 27.09.2017

Keskiviikkona on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivällä hallitsee vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 27.09.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.