Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Ilmanpaine

Ilmanpaine Etelä-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Etelä-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän melkein selkeää. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 21.01.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu osittain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Ilta tuo meille verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 21.01.2019

Maanantaina on pitkään pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yö tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 21.01.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä säätä. Yöllä on enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 6 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhään illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Yöllä on luvassa vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 21.01.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 22 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on illalla Heikkoa.