Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Etelä-Amerikka

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Lentosää

Lentosää Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 25.02.2020

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 25.02.2020

Tiistaina on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 25.02.2020

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 19 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 25.02.2020

Tiistaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 25.02.2020

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä säätä . Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 25.02.2020

Tiistaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera säätä. Myöhään illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 25.02.2020

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yö tuo mukanaan osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 25.02.2020

Aamupäivän melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 12 astetta. keskipäivällä raikastava, suunnasta länsi puhaltava tuuli on keskimäärin Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 25.02.2020

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 25.02.2020

Tiistaina on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 25.02.2020

Tiistaina on koko päivän enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Myöhäisen illan sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yöllä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.