Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Etelä-Amerikka

Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Peru Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Chile Sää Argentiina Sää Chile Sää Kolumbia Sää Falklandinseln Sää Falklandinseln Sää Chile Sää Argentiina Sää Paraguay Sää Peru Sää Uruguay Sää Ecuador Sää Guyana Sää Ranskan Guayana Sää Brasilia Sää Väli-Amerikka Sää Kolumbia Sää Bolivia Sää Venezuela Sää Suriname
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Asuncion Aikavyöhyke: America/Asuncion

Aurinko

Aurinko Etelä-Amerikka

Virtaus

Virtaus Etelä-Amerikka

Sade

Sade Etelä-Amerikka

Pilvet

Pilvet Etelä-Amerikka

Sää paikkakunnalla Arica, 24.01.2018

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 19 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Asuncion Aeropuerto, 24.01.2018

Aikaisin aamulla on kevyesti vaihtelevaa yksittäisten kuurojen tai ukonilmojen kera. Jo aamupäivällä sää on poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä tuo mukanaan kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Buenos Aires/CIV, 24.01.2018

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä, tuuli kääntyy keskipäivällä suuntaan kaakko.

Sää paikkakunnalla Caracas/Maiquetia Intl, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Eduardo Gomes Int., 24.01.2018

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Iquitos, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään osittain melkein selkeää. Iltapäivällä on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Illalla on puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Palmas/Tocantins, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja säätä. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Punta Arenas, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa osittain melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta länsi aluksi Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Quinta Normal, 24.01.2018

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Viru-Viru, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä hallitsee etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on illalla Heikkoa.