Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 16.09.2019

Maanantaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Myöhään illalla hallitsee tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 16.09.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 16.09.2019

Maanantaina on päivällä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla on verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 16.09.2019

Maanantaina voimme odottaa puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 16.09.2019

Maanantaina on koko päivän pysyvästi melkein selkeää. Tiistaina vastaisena yönä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 16.09.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 3 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 16.09.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 16.09.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta länsi Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 16.09.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.