Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 23.01.2019

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivän tunneista lähtien on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Yö tuo meille verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 11 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 23.01.2019

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 1 astetta. Yöllä -5 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 23.01.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen räntäsateen ja sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Yö tuo meille vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sade- tai lumikuuroja . Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 23.01.2019

Keskiviikkona on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Yö tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 3 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 23.01.2019

Keskiviikkona on koko päivän osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Torstaina vastaisena yönä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 12 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 23.01.2019

Keskiviikkona meille tulee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 4 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 23.01.2019

Keskiviikkona on koko päivän puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Torstaina vastaisena yönä sää muuttuu enimmäkseen selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta lounas, myöhään illalla suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 23.01.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 23.01.2019

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Illalla meitä odottaa vaihtelevasti pilvistä säätä ja yksittäisiä lumikuuroja. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 23.01.2019

Keskiviikkona on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Illalla meitä odottaa puolipilvistä säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 23.01.2019

Keskiviikkona on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivällä sää muuttuu vaihtelevaksi sääksi muutamien sadekuurojen kera. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 23.01.2019

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 23.01.2019

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 23.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi kevyen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -2 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.