Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 20.01.2020

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhäinen ilta tuo meille osittain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 20.01.2020

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Illalla on suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 20.01.2020

Sunnuntaina on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Aikaisin aamulla on vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamupäivästä lähtien hallitsee melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 6 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään poikkeuksetta melkein selkeää. Myöhään illalla hallitsee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Illalla sää muuttuu enintään hetkellisesti puolipilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 20.01.2020

Sunnuntaina on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 2 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta aluksi suunnasta etelä, keskipäivällä suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 20.01.2020

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen sää on muuttumassa jo päivän ensimmäisellä puoliskolla suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 0 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 20.01.2020

Sunnuntaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Iltapäivällä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -6 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -1 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 20.01.2020

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Jo aamupäivällä on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta luode Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.