Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sade

Sade Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 29.06.2017

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 29.06.2017

Aikaisin aamulla on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Jo aamupäivällä on kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli on yöllä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 29.06.2017

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 29.06.2017

Torstaina voimme odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 10 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 29.06.2017

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli vahvistuu illalla ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 8.

Sää paikkakunnalla , 29.06.2017

Aikaisin aamulla on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yö tuo mukanaan puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 29.06.2017

Torstaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 10 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 29.06.2017

Torstaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 10 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 29.06.2017

Torstaina on suurimman osan päivästä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla meitä odottaa kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta lounas Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 29.06.2017

Torstaina meille tulee pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 29.06.2017

Torstaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta etelä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 29.06.2017

Torstaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäisen illan sää on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Yöllä on tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 12 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 29.06.2017

Torstaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla hallitsee enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 29.06.2017

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Jo aamupäivällä on kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Ilta tuo meille tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta aluksi suunnasta lounas, aamupäivällä suunnasta länsi.