Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 29.04.2017

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 29.04.2017

Lauantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 29.04.2017

Lauantaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yöllä on luvassa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 29.04.2017

Lauantaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Myöhään illalla on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 29.04.2017

Aamun melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Yö tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 13 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 29.04.2017

Aamun osittain melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille osittain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 29.04.2017

Lauantaina on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on puolestaan joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 29.04.2017

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Aamupäivästä lähtien hallitsee enimmäkseen melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä -2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 29.04.2017

Lauantaina aamupäivällä on vielä enimmäkseen melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 29.04.2017

Aikaisin aamulla on epävakaata muutamien sade- tai lumikuurojen kera. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Myöhäinen ilta tuo mukanaan etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 3 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 29.04.2017

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 29.04.2017

Lauantaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 9 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli on Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja puhaltaa suunnasta koillinen, myöhemmin suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 29.04.2017

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 6 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 29.04.2017

Lauantaina on odotettavissa melkein selkeäksi tai verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 5 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta luode, tuuli on yöllä Heikkoa.