Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Sade

Sade Eurooppa

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Virtaus

Virtaus Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 18.08.2017

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 26 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 18.08.2017

Torstaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera . Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 18.08.2017

Torstaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2017

Torstaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2017

Torstaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 18 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2017

Torstaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien sää on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2017

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 18.08.2017

Torstaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 18.08.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 18.08.2017

Torstaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2017

Torstaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 18.08.2017

Aamupäivällä on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 18.08.2017

Torstaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 18.08.2017

Torstaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.