Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään osittain melkein selkeää. Myöhään illalla sää muuttuu selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 22.03.2019

Aamupäivän vaihtelevan tai verrattain pilvisen, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on odotettavissa etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli on Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta lounas, myöhemmin suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on koko päivän pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään osittain melkein selkeää. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -3 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 3 astetta. Myöhään illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 22.03.2019

Perjantaina meille tulee pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä -2 astetta. Suunnasta länsi Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Myöhään illalla hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 22.03.2019

Perjantaina on pitkään verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Iltapäivällä on enimmäkseen melkein selkeää säätä. Myöhään illalla on pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 3 astetta. Yöllä 1 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.