Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Eurooppa

Aurinko

Aurinko Eurooppa

Ilmanpaine

Ilmanpaine Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 24.10.2017

Maanantaina on pitkään melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 24.10.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 24.10.2017

Maanantaina on päivällä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on puolestaan vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 12 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 24.10.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Illalla on pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 12 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli kääntyy yöllä suuntaan etelä.

Sää paikkakunnalla , 24.10.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 24.10.2017

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivä tuo meille enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä säätä. Yöllä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 14 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 24.10.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 24.10.2017

Maanantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 5 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 24.10.2017

Maanantaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 13 astetta. Heikkoa tuulta ja se tulee suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 24.10.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivän tunneista lähtien on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yö tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 7 astetta. Heikkoa, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 24.10.2017

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 24.10.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi paikallisen sateen kera. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 7 astetta. Yöllä 2 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta.

Sää paikkakunnalla , 24.10.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 4 astetta. Yöllä 0 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 24.10.2017

Maanantaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta luode Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.