Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Eurooppa

Sää Iso-Britannia Sää Ruotsi Sää Italia Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Espanja Sää Kreikka Sää Tanska Sää Iso-Britannia Sää Irlanti Sää Aasia Sää Kroatia Sää Italia Sää Italia Sää Tanska Sää Ranska Sää Tanska Sää Aasia Sää Luxemburg Sää Afrikka Sää Kreikka Sää Viro Sää Kypros Sää Kosovo Sää Montenegro Sää Kreikka Sää Italia Sää Tanska Sää Makedonia Sää Iso-Britannia Sää Valko-Venäjä Sää Liettua Sää Afrikka Sää Ruotsi Sää Slovenia Sää Tšekki Sää Puola Sää Unkari Sää Irlanti Sää Kroatia Sää Serbia Sää Albania Sää Turkki Sää Latvia Sää Bulgaria Sää Itävalta Sää Aasia Sää Norja Sää Portugali Sää Saksa Sää Belgia Sää Espanja Sää Moldova Sää Sveitsi Sää Alankomaat Sää Islanti Sää Bosnia ja Hertsegovina Sää Viro Sää Suomi Sää Ranska Sää Ukraina Sää Romania Sää Slovakia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Berlin BerlinBerlin Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Bukarest BukarestBukarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Paris ParisParis Athen AthenAthen London LondonLondon Dublin DublinDublin Reykjavík ReykjavíkReykjavík Rom RomRom Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam Aikavyöhyke: Europe/Amsterdam

Lämpötila

Lämpötila Eurooppa

Pilvet

Pilvet Eurooppa

Lentosää

Lentosää Eurooppa

Sää paikkakunnalla Athen/Athinai Intl, 21.01.2018

Sunnuntaina on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Maanantaina vastaisena yönä hallitsee verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Berlin-Tegel, 21.01.2018

Aamun kevyesti vaihtelevan sään yksittäisten lumikuurojen kera jälkeen sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Ilta tuo mukanaan osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Bukarest/Bucuresti Baneasa, 21.01.2018

Sunnuntaina on pitkään poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi sääksi paikallisen lumisateen kera. Aamun lämpötila on noin -1 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on yöllä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2018

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on puolipilvistä säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 6 astetta. Aluksi vielä Heikkoa tuulta suunnasta etelä ja tuuli on iltapäivällä Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä ja kääntyy suuntaan länsi.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2018

Sunnuntaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2018

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2018

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 2 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Oslo-lufthavn, 21.01.2018

Sunnuntaina meille tulee verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Paris-CDG, 21.01.2018

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Aamupäivästä lähtien hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 7 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Reykjavik Airport, 21.01.2018

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä melkein selkeää. Illalla meitä odottaa pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Myöhään illalla sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, ajoittain myös tähtikirkkaaksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä 1 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2018

Aamun puolipilvisen, mutta lähes kaikkialla kuivan sään jälkeen on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Stockholm-Arlanda Intl, 21.01.2018

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivällä on osittain aurinkoista säätä. Myöhään illalla on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2018

Sunnuntaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -9 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -8 astetta. Yöllä -10 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla Wien-Schwechat, 21.01.2018

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä säätä lumisateen kera säätä. Myöhään illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on jäätymisasteessa ja saavuttaa iltapäivään mennessä 2 astetta. Yöllä -3 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.