Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Karibia

Sää Etelä-Amerikka Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince

Virtaus

Virtaus Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 15.12.2019

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivä tuo mukanaan suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Grenada/Point Salines Intl, 15.12.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Guadeloupe/Le Raizet, 15.12.2019

Sunnuntaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Havanna/Intl, 15.12.2019

Sunnuntaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kingston/Norman Manley, 15.12.2019

Sunnuntaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Illalla on enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 25 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Ponce/Mercedita, 15.12.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Jo aamupäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Santiago de Cuba, 15.12.2019

Sunnuntaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santo Domingo, 15.12.2019

Sunnuntaina on pitkään osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Yöllä on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.