Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Karibia

Sää Etelä-Amerikka Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince

Sade

Sade Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Grenada/Point Salines Intl, 23.01.2018

Aamupäivän verrattain pilvisen sään paikallisen sateen kera jälkeen on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Guadeloupe/Le Raizet, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Illalla on suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Havanna/Intl, 23.01.2018

Tiistaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Kingston/Norman Manley, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Ponce/Mercedita, 23.01.2018

Tiistaina aamupäivällä on vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivän tunneista lähtien on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Santiago de Cuba, 23.01.2018

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santo Domingo, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain selkeää. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.