Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Karibia

Sää Etelä-Amerikka Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sade

Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 27 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Grenada/Point Salines Intl, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on etupäässä melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Keskipäivä tuo meille etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Guadeloupe/Le Raizet, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Havanna/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on luvassa vaihtelevaa säätä ja muutamia sadekuuroja. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Kingston/Norman Manley, 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Suunnasta itä Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Ponce/Mercedita, 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu verrattain pilviseksi ja sateiseksi sääksi. Ilta tuo meille osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Santiago de Cuba, 27.05.2018

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera . Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Santo Domingo, 27.05.2018

Sunnuntaina on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.