Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Karibia

Sää Etelä-Amerikka Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Pienet Antillit Sää Pienet Antillit Sää Isot Antillit Sää Isot Antillit Sää Etelä-Amerikka
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince Aikavyöhyke: America/Port-au-Prince

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Sää paikkakunnalla Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 27 astetta. Suunnasta itä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Grenada/Point Salines Intl, 21.11.2017

Maanantaina on päivällä verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Illalla on osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Yöllä on puolestaan melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Guadeloupe/Le Raizet, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Havanna/Intl, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivä on etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Kingston/Norman Manley, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Ponce/Mercedita, 21.11.2017

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä . Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Santiago de Cuba, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivällä on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Santo Domingo, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivästä lähtien sää on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.