Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -18 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -17 astetta. Yöllä -18 astetta. yöllä raikastava, suunnasta kaakko puhaltava tuuli on keskimäärin Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 21.11.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen sää on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivä tuo mukanaan poikkeuksetta melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -18 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -16 astetta. Yöllä -27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -26 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -23 astetta. Yöllä -24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Myöhään illalla on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -4 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 21.11.2017

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Illalla hallitsee melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä ja sateista. Iltapäivällä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.