Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 18.08.2019

Sunnuntaina meille tulee melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 18.08.2019

Sunnuntaina on päivällä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Tuleva yö tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 6 astetta. Yöllä 2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 18.08.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevaa muutamien sadekuurojen kera. Ilta on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän puolipilvistä. Yöllä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi sääksi yksittäisten sadekuurojen kera. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 18.08.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Jo aamupäivällä on osittain aurinkoista säätä. Myöhäinen ilta tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.