Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 21.01.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Yö on tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -29 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -26 astetta. Yöllä -27 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 21.01.2019

Maanantaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Iltapäivä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla poikkeuksetta melkein selkeää. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -42 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -41 astetta. Yöllä -42 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille vähäpilvistä säätä . Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 9 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen sää on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Ilta tuo mukanaan tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -22 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -18 astetta. Yöllä -23 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 21.01.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Ilta on tähtikirkasta tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -15 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -10 astetta. Yöllä -12 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 21.01.2019

Maanantaina on päivällä etupäässä harmaata, mutta pitkälti kuivaa. Illalla on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.