Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään osittain melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -27 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -19 astetta. Yöllä -20 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 22.03.2019

Aikaisin aamulla on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu erittäin aurinkoiseksi sääksi. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä -6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 22.03.2019

Aamun verrattain pilvisen sään paikallisen lumisateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain enimmäkseen melkein selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta . Aamun lämpötila on noin -38 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -34 astetta. Yöllä -35 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 22.03.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 12 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta länsi, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 22.03.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen räntäsateen ja sateen kera jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 2 astetta. Yöllä -3 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli vahvistuu yöllä ja saavuttaa puuskittaisesti tuulenvoimakkuuden 7.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 22.03.2019

Perjantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivällä sää muuttuu poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta suurimaksi osin kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 0 astetta. yöllä raikastava, suunnasta länsi puhaltava tuuli on keskimäärin Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 22.03.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo mukanaan laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.