Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 27.05.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä kevyen lumisateen kera. Yö on pilvistä säätä paikallisesti jäätyvän kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -1 astetta. Yöllä -2 astetta. Suunnasta itä Raikasta tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 27.05.2019

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Jo aamupäivällä on melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yö tuo meille pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta ja päivällä saavutetaan jäätymisasteen arvot. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä säätä. Yöllä on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 27.05.2019

Aamun suurimmaksi osin melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yö tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera . Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 27.05.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 27.05.2019

Maanantaina voimme odottaa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä säätä. Illalla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.