Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä sää on poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -30 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -27 astetta. Yöllä -28 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 23.01.2018

Tiistaina on päivällä suurimmaksi osin melkein selkeää. Illalla on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -10 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -4 astetta. Yöllä -10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä sää on suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä ja paikallista lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -36 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -33 astetta. Yöllä -34 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä on verrattain pilvistä kevyeni räntäsateen ja sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta säätä. Aamun lämpötila on noin -7 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -9 astetta. Aluksi vielä Heikkoa tuulta suunnasta koillinen ja tuuli on yöllä Raikasta, puuskittaisesti Kovaa ja kääntyy suuntaan lounas.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 23.01.2018

Tiistaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä muutamien sadekuurojen kera. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja sateista. Ilta tuo meille melkein selkeää tai tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli on Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa ja puhaltaa suunnasta etelä, myöhemmin suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 23.01.2018

Tiistaina meille tulee verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta etelä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.