Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Jo aamupäivällä on pilvistä ja kevyesti räntäsateista ja sateista säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 3 astetta. Yöllä -2 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 27.09.2017

Tiistaina on päivällä osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 27.09.2017

Tiistaina on poikkeuksetta osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Tulevana yönä hallitsee enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on noin -13 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -9 astetta. Yöllä -11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta säätä. Illalla on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 27.09.2017

Aamun pilvisen, mutta pitkälti kuivan sään jälkeen on odotettavissa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 27.09.2017

Tiistaina voimme odottaa etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Ilta tuo meille enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.