Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Pohjois-Amerikka

Sää Kanada Sää Yhdysvallat Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Väli-Amerikka Sää Aasia Sää Väli-Amerikka Sää Kanada Sää Yhdysvallat
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montreal MontrealMontreal Barrow (AK) Barrow (AK)Barrow (AK) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle (WA) Seattle (WA)Seattle (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Edmonton Aikavyöhyke: America/Edmonton

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Barrow/W.Post W.Rogers, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen lumisateen kera. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enintään hetkellisesti verrattain selkeäksi, muutoin melkein selkeäksi sääksi. Yö tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on noin -6 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -3 astetta. Yöllä -5 astetta. Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Edmonton Intl. A., ALTA, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Illalla on melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Eureka, NU, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Iltapäivällä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Myöhään illalla on pilvistä säätä ja kevyttä lumisadetta. Aamun lämpötila on noin -11 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään -5 astetta. Yöllä -9 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 27.05.2018

Sunnuntaina meille tulee verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Montreal Trudeau Intl A., QUE, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta koillinen, aamupäivällä suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla New York JFK Intl., 27.05.2018

Sunnuntaina voimme odottaa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Seattle WA/SEATAC Intl, 27.05.2018

Aamun verrattain pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Myöhäinen ilta tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.