Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Polynesia

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sade

Sade Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Honiara/Henderson, 28.05.2019

Tiistaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille puolipilvistä säätä . Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Tontouta, 28.05.2019

Aamun etupäässä verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Lamap/Malekula, 28.05.2019

Tiistaina voimme odottaa vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Nadi/Intl, 28.05.2019

Tiistaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Norfolk Island/CIV, 28.05.2019

Tiistaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Illalla on verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Sola/Vanua Lava, 28.05.2019

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Ilta tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera . Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.