Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Polynesia

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Honiara/Henderson, 27.05.2018

Sunnuntaina on päivällä enimmäkseen melkein selkeää. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on puolestaan enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Tontouta, 27.05.2018

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen sää on enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Lamap/Malekula, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 24 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Nadi/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Norfolk Island/CIV, 27.05.2018

Aamun verrattain pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Sola/Vanua Lava, 27.05.2018

Sunnuntaina on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.