Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Polynesia

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Lentosää

Lentosää Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Tutka

Tutka Suomi Tutka SuomiTutka Suomi

Sää paikkakunnalla Honiara/Henderson, 25.08.2019

Aikaisin aamulla on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Jo aamupäivällä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla La Tontouta, 25.08.2019

Aamun verrattain pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo mukanaan osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 13 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Lamap/Malekula, 25.08.2019

Aamun vaihtelevan tai verrattain pilvisen, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä . Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta kaakko Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Nadi/Intl, 25.08.2019

Lauantaina on koko päivän pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Sunnuntaina vastaisena yönä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Norfolk Island/CIV, 25.08.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain selkeän ja puolipilvisen sään jälkeen sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä tuo mukanaan puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Sola/Vanua Lava, 25.08.2019

Lauantaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 25 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman yöllä ja on Kohtalaista.