Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Polynesia

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Suomi

Pilvet

Pilvet Suomi

Lentosää

Lentosää Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Sää paikkakunnalla Honiara/Henderson, 21.01.2019

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla La Tontouta, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu vaihtelevasti pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 20 astetta. Suunnasta kaakko puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Lamap/Malekula, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä puolipilvistä. Keskipäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Iltapäivä tuo meille poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Nadi/Intl, 21.01.2019

Aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Päivän toinen puolisko tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Norfolk Island/CIV, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Myöhään illalla hallitsee verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Sola/Vanua Lava, 21.01.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Ilta on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.