Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Väli-Amerikka

Sää Karibia Sää Karibia Sää Meksiko Sää Karibia Sää Karibia Sää Karibia Sää Karibia Sää Karibia Sää El Salvador Sää Belize Sää Etelä-Amerikka Sää Costa Rica Sää Panama Sää Pohjois-Amerikka Sää Meksiko Sää Nicaragua Sää Guatemala Sää Honduras
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Mexico MexicoMexico La Paz La PazLa Paz Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tocumen TocumenTocumen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Belize Aikavyöhyke: America/Belize

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guatemala/Intl, 22.01.2020

Keskiviikkona on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä säätä. Yöllä on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla La Paz, 22.01.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 22.01.2020

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 9 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Tocumen, 22.01.2020

Keskiviikkona aamupäivällä on vielä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Ilta on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.