Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Välimeri

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma de Mallorca Palma de MallorcaPalma de Mallorca Heraklion HeraklionHeraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Ilmanpaine

Ilmanpaine Suomi

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Sää paikkakunnalla Alexandria/Nouzha, 24.01.2018

Keskiviikkona on päivällä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Illalla on vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yöllä on puolestaan vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 12 astetta. Yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 24.01.2018

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Heraklion/Intl, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Myöhään illalla on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 8 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Kerkyra/Intl, 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Luqa, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla hallitsee suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 9 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla , 24.01.2018

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 24.01.2018

Keskiviikkona on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Split/Resnik, 24.01.2018

Keskiviikkona taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tripolis/Intl, 24.01.2018

Keskiviikkona on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 7 astetta. Suunnasta koillinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 24.01.2018

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.