Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Välimeri

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma de Mallorca Palma de MallorcaPalma de Mallorca Heraklion HeraklionHeraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Lämpötila

Lämpötila Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Alexandria/Nouzha, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja sateista. Iltapäivällä hallitsee melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 4 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Heraklion/Intl, 21.01.2019

Maanantaina on pitkään etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivällä hallitsee enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Kerkyra/Intl, 21.01.2019

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Luqa, 21.01.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä säätä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja yksittäisiä sadekuuroja . Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. iltapäivällä raikastava, suunnasta luode puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Aamupäivällä on vielä etupäässä verrattain selkeää. Päivän toinen puolisko tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 21.01.2019

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhään illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Split/Resnik, 21.01.2019

Maanantaina on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Illalla on puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tripolis/Intl, 21.01.2019

Maanantaina on aamupäivällä vielä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu erittäin pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille selkeää säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 8 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 21.01.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Myöhään illalla sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.