Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Välimeri

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma de Mallorca Palma de MallorcaPalma de Mallorca Heraklion HeraklionHeraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Virtaus

Virtaus Suomi

Aurinko

Aurinko Suomi

Sää paikkakunnalla Alexandria/Nouzha, 24.05.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 21 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 24.05.2019

Perjantaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 24.05.2019

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Heraklion/Intl, 24.05.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Kerkyra/Intl, 24.05.2019

Perjantaina meille tulee puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Luqa, 24.05.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 24.05.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla , 24.05.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla , 24.05.2019

Perjantaina on pitkään etupäässä verrattain selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä . Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Split/Resnik, 24.05.2019

Perjantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tripolis/Intl, 24.05.2019

Perjantaina on koko päivän poikkeuksetta melkein selkeää. Lauantaina vastaisena yönä sää muuttuu laajalti pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 22 astetta. Aluksi heikkoa tuulta suunnasta koillinen, yöllä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 24.05.2019

Perjantaina on koko päivän etupäässä verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja. Yöllä on luvassa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.