Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Välimeri

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma de Mallorca Palma de MallorcaPalma de Mallorca Heraklion HeraklionHeraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Europe/Rome Aikavyöhyke: Europe/Rome

Sade

Sade Suomi

Virtaus

Virtaus Suomi

Sää paikkakunnalla Alexandria/Nouzha, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän suurimmaksi osin melkein selkeää. Tiistaina vastaisena yönä sää muuttuu enemmän tai vähemmän verrattain pilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta länsi Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.

Sää paikkakunnalla , 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla , 21.11.2017

Lauantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Heraklion/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Yö tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 12 astetta. iltapäivällä raikastava, suunnasta luode puhaltava tuuli on keskimäärin Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Kerkyra/Intl, 21.11.2017

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Luqa, 21.11.2017

Aamupäivän osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta luode, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla , 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla , 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla , 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Split/Resnik, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tripolis/Intl, 21.11.2017

Aamun suurimmaksi osin melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tunis-Carthage, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain selkeää tai melkein selkeää. Jo aamupäivällä on enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Ilta tuo meille osittain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 13 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.