Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusi-Seelanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Sade

Sade Oseania

Ilmanpaine

Ilmanpaine Oseania

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Oseania

Pilvet

Pilvet Oseania

Sää paikkakunnalla Auckland/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä ja sateista. Illalla meitä odottaa vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 20 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Christchurch, 23.01.2018

Aamun laajalti pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen loppupäivä tuo osittain aurinkoista säätä. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Wellington/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään osittain melkein selkeää. Illalla sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 19 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.