Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusi-Seelanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Virtaus

Virtaus Oseania

Pilvet

Pilvet Oseania

Lämpötila

Lämpötila Oseania

Sade

Sade Oseania

Sää paikkakunnalla Auckland/Intl, 22.03.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain selkeää säätä . Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Christchurch, 22.03.2019

Perjantaina on pitkään osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Iltapäivällä on enimmäkseen melkein selkeää säätä. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta itä aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Wellington/Intl, 22.03.2019

Perjantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.