Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusi-Seelanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Sade

Sade Oseania

Aurinko

Aurinko Oseania

Lämpötila

Lämpötila Oseania

Ilmanpaine

Ilmanpaine Oseania

Sää paikkakunnalla Auckland/Intl, 21.11.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, mutta lähes kaikkialla kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille melkein selkeää tai verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 14 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta etelä, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Christchurch, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on vielä pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Jo aamupäivästä lähtien sää on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Wellington/Intl, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Jo aamupäivällä sää on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Myöhäinen ilta tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 12 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.