Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusi-Seelanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Oseania

Lentosää

Lentosää Oseania

Lämpötila

Lämpötila Oseania

Aurinko

Aurinko Oseania

Sää paikkakunnalla Auckland/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 8 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Christchurch, 27.05.2018

Aamupäivän melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 4 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Raikasta, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Wellington/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 11 astetta. Yöllä 7 astetta. yöllä raikastava, suunnasta etelä puhaltava tuuli on keskimäärin Kovaa, puuskittaisesti Myrskyistä.