Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusi-Seelanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Lämpötila

Lämpötila Oseania

Pilvet

Pilvet Oseania

Sade

Sade Oseania

Aurinko

Aurinko Oseania

Sää paikkakunnalla Auckland/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on pitkään vaihtelevasti verrattain pilvistä yksittäisten sadekuurojen kera. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Illalla on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Christchurch, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Wellington/Intl, 27.05.2019

Maanantaina on koko päivän vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Myöhäisen illan sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Yöllä on ajoittain verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta pohjoinen Kohtalaista tai Raikasta tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.