Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Uusi-Seelanti

 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT+12 Aikavyöhyke: Etc/GMT+12

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Oseania

Aurinko

Aurinko Oseania

Lämpötila

Lämpötila Oseania

Virtaus

Virtaus Oseania

Sää paikkakunnalla Auckland/Intl, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Keskipäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 5 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Christchurch, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Keskipäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä säätä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 9 astetta. Yöllä 1 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Wellington/Intl, 18.08.2019

Aamun vaihtelevasti verrattain pilvisien, mutta enimmäkseen kuivan sään jälkeen odotettavissa on ajoittain pilvistä säätä kevyen sateen kera. Ilta tuo meille suurimmaksi osin tähtikirkasta säätä . Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 5 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.