Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 38 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 27.05.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 27.05.2019

Aamun suurimmaksi osin melkein selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yö tuo meille pilvistä säätä paikallisen sateen kera . Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on iltapäivällä enenevässä määrin Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta etelä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 27.05.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.