Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 1 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta luode, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen, sateisen sään kera jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta luode aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä -2 astetta. Suunnasta länsi aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja sateista. Iltapäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä säätä. Myöhään illalla on enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 13 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta aluksi suunnasta lounas, yöllä suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivällä sää muuttuu osittain melkein selkeäksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille vähäpilvistä säätä . Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 9 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 21.01.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Illalla on enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Suunnasta länsi aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 21.01.2019

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu vähäpilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 10 astetta. Yöllä 0 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä -2 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, yöllä Heikkoa.