Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 18.08.2019

Sunnuntaina meille tulee verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 26 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista tuulta suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 18.08.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Iltapäivällä on etupäässä verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 18.08.2019

Aamun osin verrattain pilvisen, osin verrattain selkeän sään jälkeen sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Yö tuo mukanaan enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 29 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 29 astetta. Heikkoa tuulta suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 18.08.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä suurimmaksi osin melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevaa muutamien sadekuurojen kera. Ilta on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 18.08.2019

Sunnuntaina on aamupäivällä vielä etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa verrattain pilvistä, sateista säätä. Illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Jo aamupäivällä sää on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo mukanaan enimmäkseen selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Iltapäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 18.08.2019

Sunnuntaina voimme odottaa verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.