Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 10 astetta. Suunnasta luode puhaltava tuuli raikastaa ilman aamupäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.