Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä verrattain selkeää tai melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Myöhään illalla on osittain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 18 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista tuulta ja se tulee suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 21.11.2017

Aamupäivän poikkeuksetta melkein selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman iltapäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa etupäässä verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 23 astetta. Erityisesti aamupäivällä Heikkoa tai Kohtalaista tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 21.11.2017

Maanantaina on aamupäivällä vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli raikastaa ilman keskipäivällä ja on Kohtalaista.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä vähäpilvistä. Keskipäivän tunneista lähtien on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 17 astetta. Suunnasta itä puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 21.11.2017

Maanantaina on vähäpilvistä. Tiistaina vastaisena yönä hallitsee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 9 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän vähäpilvistä. Yöllä sää muuttuu osin erittäin pilviseksi, osin verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 3 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.