Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä ja pysyvästi sateista. Illalla hallitsee pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 25 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta aluksi suunnasta itä, yöllä suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 27.05.2018

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä ja sateista. Myöhään illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Yöllä on luvassa verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 23 astetta. Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä. Tuuli vähenee yöllä, on sitten Heikkoa ja kääntyy suuntaan kaakko.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 27.05.2018

Sunnuntaina on koko päivän verrattain pilvistä ja sateista. Maanantaina vastaisena yönä sää muuttuu verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 22 astetta. Suunnasta itä, myöhemmin suunnasta kaakko puhaltava tuuli on aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa, yöllä enää Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on päivällä verrattain pilvistä ja sateista. Illalla on verrattain selkeää säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 29 astetta. Yöllä 27 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 27.05.2018

Sunnuntaina meille tulee verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 24 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 27.05.2018

Sunnuntaina on verrattain pilvistä ja sateista. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 23 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta kaakko, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 27.05.2018

Aamun verrattain pilvisen sään kevyen sateen kera jälkeen odotettavissa on ajoittain etupäässä melkein selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä . Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 22 astetta. Heikkoa tai Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 27.05.2018

Sunnuntaina on päivällä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Maanantaina vastainen yö tuo meille verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 23 astetta. Suunnasta koillinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Voimakasta.