Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 27.09.2017

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 27.09.2017

Tiistaina on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on aamupäivällä vielä verrattain pilvistä ja sateista. Keskipäivästä lähtien on odotettavissa vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Iltapäivällä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Iltapäivä tuo meille kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta säätä. Illalla on verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 27.09.2017

Tiistaina aamupäivällä on vielä etupäässä melkein selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Iltapäivä on enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 27.09.2017

Tiistaina aamupäivällä on vielä erittäin aurinkoista. Keskipäivän tunneista lähtien on osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Ilta tuo meille tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.