Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Florida

Sää Georgia Sää Georgia Sää Alabama Sää Georgia
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville (FL) Jacksonville (FL)Jacksonville (FL) Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami (FL) Miami (FL)Miami (FL) Orlando (FL) Orlando (FL)Orlando (FL) Pensacola (FL) Pensacola (FL)Pensacola (FL) Tallahassee (FL) Tallahassee (FL)Tallahassee (FL) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: Etc/GMT-6 Aikavyöhyke: Etc/GMT-6

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Apalachicola FL/CIV, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Fort Myers, Southwes, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Keskipäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Jacksonville FL, 23.01.2018

Aamun verrattain pilvisen, sateisen sään kera jälkeen sää on poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Keskipäivä tuo mukanaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Key West FL/Intl, 23.01.2018

Aamun verrattain pilvisen, sateisen sään kera jälkeen odotettavissa on ajoittain melkein selkeää säätä. Keskipäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä säätä . Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Miami, Fl, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Myöhäinen ilta tuo meille osin erittäin pilvistä, osin melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Orlando FL, 23.01.2018

Aikaisin aamulla on poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu pilviseksi sääksi kevyen sateen kera. Ilta tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Pensacola, Pensacola, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tallahassee FL/CIV, 23.01.2018

Aamupäivällä on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Keskipäivällä sää muuttuu vähäpilviseksi sääksi. Aamun lämpötila on 16 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.