Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kalifornia

Sää Utah Sää Idaho Sää Arizona Sää Oregon Sää Väli-Amerikka Sää Nevada
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Los_Angeles Aikavyöhyke: America/Los_Angeles

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bishop CA, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli etelä aluksi Kohtalaista, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Iltapäivä on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta länsi, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Redding CA, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 16 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla San Diego CA/Miramar, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein selkeää tai verrattain selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla San Francisco CA/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina on laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 16 astetta. Suunnasta länsi Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Kovaa.