Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kalifornia

Sää Utah Sää Idaho Sää Arizona Sää Oregon Sää Väli-Amerikka Sää Nevada
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Los_Angeles Aikavyöhyke: America/Los_Angeles

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bishop CA, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Redding CA, 21.11.2017

Maanantaina on koko päivän verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Yöllä on luvassa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 10 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla San Diego CA/Miramar, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla San Francisco CA/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on pitkään pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Iltapäivällä sää muuttuu enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.