Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kalifornia

Sää Utah Sää Idaho Sää Arizona Sää Oregon Sää Väli-Amerikka Sää Nevada
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Los_Angeles Aikavyöhyke: America/Los_Angeles

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bishop CA, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 8 astetta. Yöllä -3 astetta. Suunnasta pohjoinen Heikkoa tai Kohtalaista tuulta, puuskittaisesti Myrskyistä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 8 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Redding CA, 21.01.2019

Aamun osittain melkein selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 4 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 15 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla San Diego CA/Miramar, 21.01.2019

Maanantaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Keskipäivästä lähtien sää on vaihtelevasti verrattain selkeää ja puolipilvistä. Iltapäivä on verrattain selkeää tai melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla San Francisco CA/Intl, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä sää on melkein selkeää tai verrattain selkeää. Iltapäivä tuo mukanaan vähäpilvistä säätä. Aamun lämpötila on 9 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta luode aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.