Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kalifornia

Sää Utah Sää Idaho Sää Arizona Sää Oregon Sää Väli-Amerikka Sää Nevada
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Los_Angeles Aikavyöhyke: America/Los_Angeles

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bishop CA, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 9 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä on puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 15 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Redding CA, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 18 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta, illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla San Diego CA/Miramar, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Jo aamupäivällä on suurimmaksi osin melkein selkeää säätä. Myöhäinen ilta tuo meille melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla San Francisco CA/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 13 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.