Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kalifornia

Sää Utah Sää Idaho Sää Arizona Sää Oregon Sää Väli-Amerikka Sää Nevada
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Los_Angeles Aikavyöhyke: America/Los_Angeles

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bishop CA, 24.05.2019

Perjantaina on päivällä etupäässä verrattain selkeää. Tuleva yö tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 24.05.2019

Perjantaina on koko päivän puolipilvistä. Myöhäinen ilta tuo meille enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Yöllä on luvassa pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 14 astetta. Suunnasta länsi aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Redding CA, 24.05.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla San Diego CA/Miramar, 24.05.2019

Perjantaina on koko päivän osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää. Yöllä sää muuttuu melko pilviseksi, mutta pitkälti kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla San Francisco CA/Intl, 24.05.2019

Aikaisin aamulla on osittain melkein selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu etupäässä verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Iltapäivä tuo meille etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 13 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 19 astetta. Yöllä 12 astetta. Suunnasta länsi puhaltava tuuli raikastaa ilman aamupäivällä ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta.