Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kalifornia

Sää Utah Sää Idaho Sää Arizona Sää Oregon Sää Väli-Amerikka Sää Nevada
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Los_Angeles Aikavyöhyke: America/Los_Angeles

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bishop CA, 25.03.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -2 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 18 astetta. Yöllä 1 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on odotettavissa verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 12 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 17 astetta. Yöllä 11 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta länsi, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Redding CA, 25.03.2019

Maanantaina on päivällä verrattain pilvistä ja sateista. Illalla on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan enintään hetkellisesti puolipilvistä säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 12 astetta. Yöllä 6 astetta. Suunnasta pohjoinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla San Diego CA/Miramar, 25.03.2019

Maanantaina on poikkeuksetta verrattain selkeää tai melkein selkeää. Tulevana yönä hallitsee vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 20 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla San Francisco CA/Intl, 25.03.2019

Maanantaina on suurimman osan päivästä verrattain pilvistä ja sateista. Illalla meitä odottaa puolipilvistä, hetkellisesti myös tähtikirkasta säätä. Myöhään illalla sää muuttuu melkein poikkeuksetta verrattain pilviseksi, mutta etupäässä kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 16 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.