Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Kalifornia

Sää Utah Sää Idaho Sää Arizona Sää Oregon Sää Väli-Amerikka Sää Nevada
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding (CA) Redding (CA)Redding (CA) San Diego (CA) San Diego (CA)San Diego (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Los_Angeles Aikavyöhyke: America/Los_Angeles

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Bishop CA, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -4 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 14 astetta. Yöllä -5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Los Angeles CA/Intl, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Redding CA, 23.01.2018

Tiistaina on päivällä osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Illalla on poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta suurimmaksi osin kuivaa säätä. Yöllä on puolestaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 2 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 7 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla San Diego CA/Miramar, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla San Francisco CA/Intl, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään enintään hetkellisesti verrattain selkeää, muutoin melkein selkeää. Iltapäivällä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 8 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.