Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Guatemala

Sää Belize Sää Honduras Sää Honduras Sää Belize Sää Belize Sää Honduras Sää Nicaragua Sää Belize Sää Meksiko Sää El Salvador Sää Honduras
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guatemala Aikavyöhyke: America/Guatemala

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guatemala/Intl, 27.09.2017

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen on odotettavissa pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 17 astetta. Keskipäivällä Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Huehuetenango, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään laajalti pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivällä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Yöllä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Puerto Barrios, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään etupäässä melkein selkeää. Myöhäinen ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla San Jose, 27.09.2017

Tiistaina on verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Tikal/Intl, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivällä on verrattain pilvistä, sateista säätä. Illalla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.