Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Guatemala

Sää Belize Sää Honduras Sää Honduras Sää Belize Sää Belize Sää Honduras Sää Nicaragua Sää Belize Sää Meksiko Sää El Salvador Sää Honduras
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guatemala Aikavyöhyke: America/Guatemala

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guatemala/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää, ajoittain myös verrattain selkeää. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä säätä. Yöllä on vaihtelevasti pilvistä, ajoittain myös tähtikirkasta säätä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Huehuetenango, 27.05.2018

Aikaisin aamulla on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu etupäässä melkein selkeäksi sääksi. Keskipäivä tuo meille puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 12 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.

Sää paikkakunnalla Puerto Barrios, 27.05.2018

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Keskipäivästä lähtien sää on enimmäkseen melkein selkeää. Ilta on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla San Jose, 27.05.2018

Sunnuntaina on pitkään enimmäkseen melkein selkeää. Iltapäivä on verrattain pilvistä ja sateista. Yö tuo meille verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tikal/Intl, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 37 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta luode.