Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Guatemala

Sää Belize Sää Honduras Sää Honduras Sää Belize Sää Belize Sää Honduras Sää Nicaragua Sää Belize Sää Meksiko Sää El Salvador Sää Honduras
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guatemala Aikavyöhyke: America/Guatemala

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guatemala/Intl, 21.01.2019

Sunnuntaina on päivällä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Illalla on enimmäkseen selkeää säätä. Yöllä on puolestaan enemmän tai vähemmän verrattain pilvistä säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 11 astetta. Raikasta tai Voimakasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta etelä, tuuli kääntyy illalla suuntaan pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Huehuetenango, 21.01.2019

Aamun osittain melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille osin pilvistä, osin selkeää säätä . Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 5 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Puerto Barrios, 21.01.2019

Aamun verrattain pilvisen, mutta etupäässä kuivan sään jälkeen sää on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Keskipäivä tuo mukanaan melko pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla San Jose, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tikal/Intl, 21.01.2019

Maanantaina on odotettavissa enimmäkseen melkein selkeäksi, ajoittain myös verrattain selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 25 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.