Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Guatemala

Sää Belize Sää Honduras Sää Honduras Sää Belize Sää Belize Sää Honduras Sää Nicaragua Sää Belize Sää Meksiko Sää El Salvador Sää Honduras
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guatemala Aikavyöhyke: America/Guatemala

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guatemala/Intl, 22.03.2019

Aikaisin aamulla on osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää. Mutta jo aamupäivällä sää muuttuu melkein selkeäksi sääksi. Iltapäivä tuo meille osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 14 astetta. Kohtalaista tai Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Huehuetenango, 22.03.2019

Perjantaina meille tulee osin verrattain pilvistä, osin verrattain selkeää säätä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 11 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Puerto Barrios, 22.03.2019

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä paikallisen sateen kera. Jo aamupäivällä sää on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo mukanaan vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 21 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla San Jose, 22.03.2019

Perjantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta etelä, tuuli on myöhään illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tikal/Intl, 22.03.2019

Perjantaina on vaihtelevaa tai verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.