Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Guatemala

Sää Belize Sää Honduras Sää Honduras Sää Belize Sää Belize Sää Honduras Sää Nicaragua Sää Belize Sää Meksiko Sää El Salvador Sää Honduras
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guatemala Aikavyöhyke: America/Guatemala

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guatemala/Intl, 21.11.2017

Maanantaina aamupäivällä on vielä melkein selkeää tai verrattain selkeää. Keskipäivästä lähtien sää on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Yö on vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 14 astetta. Aluksi Raikasta, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta pohjoinen, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Huehuetenango, 21.11.2017

Maanantaina on puolipilvistä. Aamun lämpötila on 10 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 8 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Puerto Barrios, 21.11.2017

Aikaisin aamulla on verrattain pilvistä ja sateista. Jo aamupäivällä on verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille pilvistä säätä kevyen sateen kera säätä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 21 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Myrskyistä tuulta suunnasta länsi, tuuli on illalla Heikkoa.

Sää paikkakunnalla San Jose, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Tikal/Intl, 21.11.2017

Maanantaina on puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.