Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Guatemala

Sää Belize Sää Honduras Sää Honduras Sää Belize Sää Belize Sää Honduras Sää Nicaragua Sää Belize Sää Meksiko Sää El Salvador Sää Honduras
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Guatemala Aikavyöhyke: America/Guatemala

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Guatemala/Intl, 18.08.2019

Aamupäivän melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 17 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Huehuetenango, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti verrattain pilvistä säätä ja yksittäisiä sadekuuroja säätä. Illalla on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 14 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta kaakko.

Sää paikkakunnalla Puerto Barrios, 18.08.2019

Aamun melkein selkeän tai verrattain selkeän sään jälkeen odotettavissa on ajoittain vaihtelevasti verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa säätä. Iltapäivä tuo meille verrattain pilvistä, sateista säätä . Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 24 astetta. Suunnasta koillinen aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Voimakasta tuulta, yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla San Jose, 18.08.2019

Sunnuntaina aamupäivällä on vielä verrattain pilvistä ja kevyesti sateista. Keskipäivästä lähtien sää on enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Iltapäivä on pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 24 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 24 astetta. Kohtalaista tuulta suunnasta kaakko, joka vähenee yöllä ja on vielä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Tikal/Intl, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään verrattain selkeää tai melkein selkeää. Iltapäivä on vaihtelevaa muutamien sadekuurojen kera. Ilta tuo meille joskus puolipilvistä mutta etupäässä tähtikirkasta säätä säätä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 36 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.