Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Meksiko

Sää Guatemala Sää Costa Rica Sää Nicaragua Sää El Salvador Sää Honduras Sää Belize Sää Guatemala
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Mexico_City Aikavyöhyke: America/Mexico_City

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Pilvet-Sade

Pilvet-Sade Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acapulco, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Paz, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 23 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 23.01.2018

Tiistaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivä on etupäässä verrattain pilvistä, mutta enimmäkseen kuivaa. Myöhäinen ilta tuo meille ajoittain verrattain selkeää säätä säätä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 6 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Nueva Casas Grandes, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on noin -5 astetta. Päivän aikana saavutetaan enintään 13 astetta. Yöllä -3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Puerto Vallarta Intl, 23.01.2018

Tiistaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 20 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.