Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Meksiko

Sää Guatemala Sää Costa Rica Sää Nicaragua Sää El Salvador Sää Honduras Sää Belize Sää Guatemala
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Mexico_City Aikavyöhyke: America/Mexico_City

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acapulco, 18.08.2019

Sunnuntaina on koko päivän verrattain selkeää tai melkein selkeää. Yöllä sää muuttuu puolipilviseksi sääksi, lyhytaikaisesti on mahdollista nähdä tähtiä. Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Paz, 18.08.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 39 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 18.08.2019

Sunnuntaina on suurimman osan päivästä enemmän ja vähemmän verrattain pilvistä. Illalla meitä odottaa kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Yöllä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 14 astetta. Illalla Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Nueva Casas Grandes, 18.08.2019

Sunnuntaina on pitkään suurimmaksi osin melkein selkeää. Iltapäivällä sää muuttuu vaihtelevasti verrattain pilviseksi, mutta enimmäkseen kuivaksi sääksi. Myöhäinen ilta tuo meille enimmäkseen selkeää säätä . Aamun lämpötila on 18 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 18 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Puerto Vallarta Intl, 18.08.2019

Aikaisin aamulla on vielä poikkeuksetta verrattain pilvista, mutta suurimmaksi osin kuivaa. Jo aamupäivällä sää muuttuu puolipilviseksi, hetkellisesti myös melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 28 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 28 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.