Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Meksiko

Sää Guatemala Sää Costa Rica Sää Nicaragua Sää El Salvador Sää Honduras Sää Belize Sää Guatemala
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Mexico_City Aikavyöhyke: America/Mexico_City

Ilmanpaine

Ilmanpaine Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acapulco, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 23 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 23 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Paz, 21.01.2019

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 17 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 26 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 21.01.2019

Aikaisin aamulla on vielä puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Jo aamupäivällä sää muuttuu verrattain selkeäksi tai melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 6 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 3 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Nueva Casas Grandes, 21.01.2019

Maanantaina on päivällä poikkeuksetta melkein selkeää. Illalla on melkein poikkeuksetta verrattain pilvistä, mutta etupäässä kuivaa säätä. Myöhään illalla on puolestaan selkeää säätä. Aamun lämpötila on 5 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 22 astetta. Yöllä 4 astetta. Aluksi Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa tuulta suunnasta lounas, tuuli on yöllä Heikkoa.

Sää paikkakunnalla Puerto Vallarta Intl, 21.01.2019

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 22 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 27 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.