Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Meksiko

Sää Guatemala Sää Costa Rica Sää Nicaragua Sää El Salvador Sää Honduras Sää Belize Sää Guatemala
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Mexico_City Aikavyöhyke: America/Mexico_City

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Lentosää

Lentosää Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acapulco, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 25 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Paz, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 19 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta pohjoinen.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 7 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 8 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli on Kohtalaista, se heikkenee yöllä ja saavuttaa vielä keskimäärin voimakkuuden 2.

Sää paikkakunnalla Nueva Casas Grandes, 21.11.2017

Maanantaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 1 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 21 astetta. Yöllä 4 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.

Sää paikkakunnalla Puerto Vallarta Intl, 21.11.2017

Maanantaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 25 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 24 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.