Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Meksiko

Sää Guatemala Sää Costa Rica Sää Nicaragua Sää El Salvador Sää Honduras Sää Belize Sää Guatemala
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Mexico_City Aikavyöhyke: America/Mexico_City

Sade

Sade Pohjois-Amerikka

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Virtaus

Virtaus Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acapulco, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Paz, 27.09.2017

Tiistaina on odotettavissa melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 21 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 22 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 27.09.2017

Tiistaina on pitkään puolipilvistä. Iltapäivä tuo meille vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja säätä. Illalla on kevyesti vaihtelevaa säätä ja paikallisia kuuroja tai ukkosta. Aamun lämpötila on 14 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 24 astetta. Yöllä 15 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta koillinen.

Sää paikkakunnalla Nueva Casas Grandes, 27.09.2017

Tiistaina on päivällä erittäin aurinkoista. Illalla on vaihtelevasti pilvistä säätä ja muutamia sadekuuroja. Myöhään illalla on puolestaan pilvistä säätä kevyen sateen kera. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 28 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä.

Sää paikkakunnalla Puerto Vallarta Intl, 27.09.2017

Aikaisin aamulla on vielä verrattain pilvistä, mutta pitkälti kuivaa. Aamupäivästä lähtien hallitsee osin verrattain selkeää, osin myös melkein selkeää säätä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 30 astetta. Yöllä 27 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta lounas.