Säähaku

Paikka, postinro tai maa

Rajuilmavaroitukset


Rajuilmakeskuksemme

Sää Meksiko

Sää Guatemala Sää Costa Rica Sää Nicaragua Sää El Salvador Sää Honduras Sää Belize Sää Guatemala
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
 
controls Toisto
Aika-asteikko Vedä
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Aikavyöhyke: America/Mexico_City Aikavyöhyke: America/Mexico_City

Aurinko

Aurinko Pohjois-Amerikka

Lämpötila

Lämpötila Pohjois-Amerikka

Pilvet

Pilvet Pohjois-Amerikka

Sää paikkakunnalla Acapulco, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 26 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 34 astetta. Yöllä 26 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla La Paz, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 20 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 35 astetta. Yöllä 19 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta etelä.

Sää paikkakunnalla Mexico City/Licenc, 27.05.2018

Sunnuntaina taivas on ja pysyy käytännössä pilvettömänä. Aamun lämpötila on 11 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 31 astetta. Yöllä 13 astetta. Suunnasta pohjoinen puhaltava tuuli raikastaa ilman illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.

Sää paikkakunnalla Nueva Casas Grandes, 27.05.2018

Sunnuntaina on odotettavissa suurimmaksi osin melkein selkeäksi sääksi. Aamun lämpötila on 15 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 33 astetta. Yöllä 13 astetta. Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta länsi.

Sää paikkakunnalla Puerto Vallarta Intl, 27.05.2018

Aamun melkein selkeän sään jälkeen on jo päivän ensimmäisellä puoliskolla puolipilvistä, hetkellisesti myös melkein selkeää. Iltapäivä tuo meille etupäässä melkein selkeää säätä . Aamun lämpötila on 27 astetta. Päivällä saavutetaan enintään 32 astetta. Yöllä 27 astetta. Suunnasta lounas puhaltava tuuli raikastaa ilman myöhään illalla ja on Kohtalaista, puuskittaisesti Kovaa.