Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar


Våra stormcentraler

Väder Lappland

Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Sverige Väder Sverige Väder Sverige Väder Sverige Väder Norge Väder Sverige Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Asien Väder Sverige Väder Nordösterbotten Väder Kainuu
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Pello PelloPello Enontekis EnontekisEnontekis Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Helsinki Tidszon: Europe/Helsinki

Radar

Radar Finland Radar FinlandRadar Finland

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Finland

Moln

Moln Finland

Vädret i Enontekiö airport, 16.09.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 7 grader. På natten 3°C. Det blåser svag vind från nordlig riktning.

Vädret i Inari Ivalo airport, 16.09.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten sker det en övergång till molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Keminmaa Kemi-Tornio airport, 16.09.2019

På måndag är det, under större delen av dagen, delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lokalt regn. På natten sker det en övergång till tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Kilpisjärvi Saana, 16.09.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt snöfall. På eftermiddagen råder molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten -2°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Kittilä Kenttärova, 16.09.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande molntäckt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Pello, 16.09.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande molnigt. Från middagstid får vi molntäckt, men till stor del torrt väder. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Pudasjärvi, 16.09.2019

På förmiddagen är det inledningsvis fortfarande molntäckt, men övervägande torrt. Från middagstid blir det molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Rovaniemi airport, 16.09.2019

Efter molntäckt, men till stor del torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lokalt regn. Den sena kvällen visar sig med molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag vind som kommer från nord.

Vädret i Savukoski, 16.09.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen gestaltar sig vädret molntäckt, men övervägande torrt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Sodankylä Arctic Research Centre, 16.09.2019

På måndag är det molnigt med lokalt regn hela dagen. Under natten som kommer får vi genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Utsjoki-Kevo, 16.09.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt, men övervägande torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag nordostvind.