Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar


Våra stormcentraler

Väder Südsavo

Väder Nordsavo Väder Päijät-Häme Väder Päijät-Häme Väder Südkarelien Väder Päijät-Häme Väder Asien Väder Mittelfinnland Väder Nordkarelien Väder Nordsavo Väder Kymenlaakso
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jockas JockasJockas S:t Michel S:t MichelS:t Michel Punkaharju PunkaharjuPunkaharju Puumala PuumalaPuumala Rantasalmi RantasalmiRantasalmi Nyslott NyslottNyslott Virtasalmi VirtasalmiVirtasalmi © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Helsinki Tidszon: Europe/Helsinki

Strömmar

Strömmar Finland

Sol

Sol Finland

Radar

Radar Finland Radar FinlandRadar Finland

Vädret i Joroinen-Varkaus airport, 16.09.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Juva Partaala, 16.09.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Mikkeli airport, 16.09.2019

På måndag är det under dagen molnigt med lätt regn. På kvällen blir det något molnigt väder. På natten blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Punkaharju Laukansaari, 16.09.2019


Vädret i Puumala Kk, 16.09.2019

På måndag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molntäckt, men övervägande torrt. Natten ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Rantasalmi Rukkasluoto, 16.09.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På kvällen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig nordvind, som vänder till nordväst på eftermiddagen.

Vädret i Savonlinna airport, 16.09.2019

På måndag är det under dagen molnigt med lätt regn. På kvällen blir det molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nordväst.