Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar


Våra stormcentraler

Väder Chile

Väder Argentina Väder Argentina Väder Falklandinseln Väder Falklandinseln Väder Falklandinseln Väder Peru Väder Uruguay Väder Brasilien Väder Bolivia Väder Paraguay Väder Argentina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Santiago Tidszon: America/Santiago

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Vädret i Antofagasta, 22.01.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Arica, 22.01.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvästvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Concepcion, 22.01.2020

På onsdag är det mycket soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder. Sent på kvällen väntar oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Iquique, 22.01.2020

På onsdag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss mycket molnigt, regnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 20°C. Vid middagstid blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i La Serena, 22.01.2020

På onsdag är det molntäckt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Sent på kvällen väntar oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Puerto Montt, 22.01.2020

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Middagstiden ger oss genomgående soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 11°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Punta Arenas, 22.01.2020

På onsdag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Quinta Normal, 22.01.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Temuco, 22.01.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från väst.